BLONDE WEEK до -50% ОТСТЪПКА + безплатна доставка при плащане с карта

7days Cosmetics

Тази марка предлага нещо, без което момиче от поколение 2010 не може да си представи живота си: задължителна красота за грижа за кожата, тялото и косата. Открийте богата гама продукти на достъпни цени. 7DAYS е креативна козметична марка за млади хора, която придоби популярност благодарение на своите неконформистки концепции, атрактивен дизайн и първокласно качество.

Марката предлага креативен, дори експериментален подход към грима и грижата, като помага на клиентите да идентифицират своя стил и да засилят самочувствието си. 7DAYS е международна компания, със седалище в Милано и Москва, а продуктите се разпространяват в над 20 страни на четири континента.

Марката предлага широка гама от продукти с доказана ефективност на разумни цени. В същото време се взема предвид лесния начин на използване, за да се помогне на по-малко опитните клиенти.

Клиентите на 7DAYS са активни потребители на instagram, tik-tok и други социални мрежи, поради което опаковката и начинът на представяне на продуктите са атрактивни. Освен това опаковката е биоразградима, като марката насърчава съзнателната консумация и уважението към природата. С помощта на козметика 7DAYS редовната грижа се превръща в ритуал за красота, който предлага удоволствие и добро настроение.

Страница
Настрой низходяща посока
рейтинг:
0%

Подаръчен комплект 7Days (7 маски)

Ограничено количество
32,40 лв.
рейтинг:
0%

Маска за лице 7Days Easy Wednesday със зелен чай и круша 28гр

В наличност
Редовна цена 4,90 лв. Специална цена 3,43 лв. - 30%
рейтинг:
0%

Маска за лице 7Days Active Thursday с есенция от божур и боровинки 28гр

В наличност
Редовна цена 4,90 лв. Специална цена 3,43 лв. - 30%
рейтинг:
0%

Маска за лице 7Days Blazing Friday с кокосова вода и личи 28гр

В наличност
Редовна цена 4,90 лв. Специална цена 3,43 лв. - 30%
Страница
Настрой низходяща посока