End of Summer sale - до - 40% отстъпка с код Summer! Безплатна доставка при плащане с карта и получаване на пратката до 48 часа*

Academie

Academie

Компанията Académie Scientifique de Beaute вече повече от век използва своя опит в услуга на красотата. Тази семейна компания е наследник на дългогодишна традиция на върхови постижения и е особено свързана със 100% френско производство, което предава душата на марката от поколение на поколение.

От самото начало Académie Scientifique de Beauté бележи историята на козметиката, благодарение на силата на иновациите, съвършенството, уникалния и специфичен подход към грижата за кожата, показвайки, че марката винаги е била готова да създаде близост между козметиката и потребителя .

ИНОВАЦИЯ

Модерната и новаторска компания в бранша, с неограничени изследвания и разработки в търсенето на непрекъснати подобрения, базирани на концентрирани и високоефективни активни съставки.

ОТЛИЧИЕ

От самото начало пионерът Académie Scientifique de Beauté се разпространява от ексклузивно и престижно място, разположено на улица Saint-Honoré в Париж: първият салон за красота във Франция. Основателят на Académie е убеден във възможната вечна младост, ако и само ако продуктите за кожата са формулирани строго и научно. Неговият опит и стандарти за върхови постижения във френски стил красота бързо си пробиват път по света.

В заключение, независимо дали говорим за крем за лице, почистващ препарат, серум, маска за лице или продукти за грим, всички продукти за грижа и грим Académie са формулирани така, че да осигуряват както здраве, така и красота на лицето, като използваните съставки са иновативни, ефективни и в същото време нежни.

Страница
Настрой низходяща посока
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
рейтинг:
0%

Скраб за тяло Academie Rituel Sucre 60мл

В наличност
30,00 лв.
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
рейтинг:
0%

Скраб за тяло Academie Granite Du Lagon 60мл

В наличност
30,00 лв.
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
Страница
Настрой низходяща посока