Безплатна доставка при плащане с карта и получаване на пратката до 48 часа*

Academie

Academie

Компанията Académie Scientifique de Beaute вече повече от век използва своя опит в услуга на красотата. Тази семейна компания е наследник на дългогодишна традиция на върхови постижения и е особено свързана със 100% френско производство, което предава душата на марката от поколение на поколение.

От самото начало Académie Scientifique de Beauté бележи историята на козметиката благодарение на силата на иновации, съвършенство, уникалния и специфичен подход към грижата за кожата, показвайки, че нашата марка винаги е била готова да създаде близост между козметиката и потребителя .

ИНОВАЦИЯ

Модерна и новаторска компания в бранша, с неограничени изследвания и разработки в търсене на непрекъснати подобрения, базирани на концентрирани и високоефективни активни съставки.

ОТЛИЧИЕ

От самото начало пионерът Académie Scientifique de Beauté беше разпространен от ексклузивно и престижно място, разположено на улица Saint-Honoré в Париж: първият салон за красота във Франция. Основателят на Académie беше убеден във възможната вечна младост, ако и само ако продуктите за кожата са формулирани строго и научно. Неговият опит и стандарт за върхови постижения във френски стил красота бързо си пробиват път по света.

Страница
Настрой низходяща посока
КОД: SPRING
рейтинг:
0%

Скраб за тяло Academie Rituel Sucre 60мл

В наличност
30,00 лв.
КОД: SPRING
рейтинг:
0%

Скраб за тяло Academie Granite Du Lagon 60мл

Ограничено количество
30,00 лв.
КОД: SPRING
КОД: SPRING
КОД: SPRING
рейтинг:
0%

Крем за тяло Academie Reve Polynesien 100мл

В наличност
32,40 лв.
Страница
Настрой низходяща посока