End of Summer sale - до - 40% отстъпка с код Summer! Безплатна доставка при плащане с карта и получаване на пратката до 48 часа*

Ardell Beauty

Ardell Beauty

Ardell задава най-високите стандарти в красотата и нашите фенове не само вярват в марката, те живеят чрез марката!

Миглите са съществена част от нашето ежедневие и световният успех на Ardell стартира ново предизвикателство за пълна линия грим. Казано и готово! Екипът от гримьори на Ardell работи с най-новите иновации в света, за да ви предложи най-добрите продукти и НАЙ-ГОРЕЩИТЕ тенденции в грима, многозадачни продукти, устойчиви в едно приложение, с ултра силни пигменти.

Ardell поставя висок стандарт и феновете им не просто вярват в марката, те я изживяват. Миглите са част от ежедневната им рутина. Потребителите на мигли Ardell искаха още повече. Те предложиха първоначално мигли, а сега предлагат пълна гама козметика. Професионалният екип за грим на Ardell проучи най-новите иновации и тенденции по целия свят, за да достави това, което търсите. Най-горещата тенденция за красота е многофункционален грим, от дълготраен, еднослоен до силно пигментиран, текстурирани покрития и изкуствени мигли.

Ardell Beauty ще оформи визията ви както през деня, така и през нощта, предлагайки ви невероятна трансформация! От контурирани устни до опушени очи, естествени вежди и обемни мигли, изпъкнали скули до безупречен вид на лицето, гамата от текстури и нюанси моментално ще ви накара да изглеждате и да се чувствате страхотно. С Ardell Beauty ... ВИЕ сте центъра на вниманието!

Страница
Настрой низходяща посока
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
рейтинг:
0%

Молив за очен контур гел Ardell Beauty Wanna гet Lucky Ink 0.55г

Ограничено количество
17,10 лв.
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
Страница
Настрой низходяща посока