Безплатна доставка при плащане с карта и получаване на пратката до 48 часа*

Ardell Beauty

Ardell Beauty

Предефинирана красота

Ardell е водещият иноватор за мигли в индустрията за красота, непрекъснато създавайки нови стилове и колекции в продължение на почти 50 години! Ardell изживява развитието на козметиката и красотата през десетилетията. Техните стилове са емблематични и неподвластни на времето, като винаги ви осигуряват незабавен драматичен ефект. Миглите ви карат да изглеждате по-секси, допълвайки красотата ви и ви дават възможност да изразите своята индивидуалност и да пораждате увереност.

Цялата тази сила ... От миглите?

Ardell поставя висок стандарт и феновете им не просто вярват в марката, те я изживяват. Миглите са част от ежедневната им рутина. Потребителите на мигли Ardell искаха още повече. Те предложиха първоначално мигли, а сега предлагат пълна гама козметика. Професионалният екип за грим на Ardell проучи най-новите иновации и тенденции по целия свят, за да достави това, което търсите. Най-горещата тенденция за красота е многозадаччният грим, от дълготрайни, еднослойни до силно пигментирани, текстурирани покрития и изкуствени мигли.

Ardell Beauty ще оформи визията ви както през деня, така и през нощта, предлагайки ви невероятна трансформация! От контурирани устни до опушени очи, естествени вежди и обемни мигли, изпъкнали скули до безупречен вид на лицето, гамата от текстури и нюанси моментално ще ви накара да изглеждате и да се чувствате страхотно. С Ardell Beauty ... ВИЕ осветявате стаята!

Страница
Настрой низходяща посока
КОД: SPRING
КОД: SPRING
КОД: SPRING
рейтинг:
0%

Фон дьо тен Ardell Beauty Cameraflage High-deff Light 2.0 30мл

Ограничено количество
22,30 лв.
КОД: SPRING
КОД: SPRING
рейтинг:
0%

Матово течно червило Ardell Beauty Whipped Femme Sentiment 5г

Ограничено количество
17,10 лв.
КОД: SPRING
КОД: SPRING
КОД: SPRING
КОД: SPRING
КОД: SPRING
Страница
Настрой низходяща посока