Winter party sales: До -50% отстъпка и екстра отстъпка чрез програмата за лоялност!

Sempasi Deus – The body lifting wonder

Масажно устройство с функция за електростимулация (EMS) за лична хигиена

Deus има модерен дизайн и включва най -новите технологии, това е лесно за управление устройство, предназначено да ви донесе релакс, където и да сте.

Deus е устройство, предназначено за грижа за цялото тяло: ръце, бюст, корем, крака, но може да се използва и на гърба.

EMS (електрическата мускулна стимулация) ускорява стимулирането на колаген в кожата. По време на масажа стимулира кръвообращението, възстановява еластичността на мускулите и намалява стриите.

Deus отваря порите, така че хранителните вещества в продуктите за грижа за тялото могат да действат ефективно върху мускулната тъкан, като възстановяват стегнатостта на кожата. Чрез процес на релаксация, той намалява стареенето на кожата поради лифтинг програмата и възстановява еластичността на кожата, стимулирайки естественото производство на колаген.

Уредът за масаж на тялото Deus се състои от 24 меки силиконови топки. В средата има EMS метален център. Препоръчва се да се използва ежедневно. Deus включва 4 програми: една за масаж, една за лифтинг и две програми за електростимулация (EMS).

LCD екранът показва програмите на английски език, като използването на стъпките е много ясно.

Deus има функция за синхронизация, като всяка програма е настроена на 2 минути. Можете да се върнете и промените програмите, като натиснете за кратко бутона ON / OFF.

Ергономичният дизайн го прави преносим и лесен за използване.

Резултатите могат да се видят след около 3-4 седмици ежедневна употреба.

Ползи:

Функцията за топъл масаж ускорява проникването на хранителни вещества в кожата

Релаксиращ масаж

Възстановява стегнатостта на гърдите

Забавя стареенето

Елиминира токсините, освобождава енергийните меридиани

Лифтинг ефект на гърдите

Спомага за намаляване на целулита

Стимулира циркулацията на кръвта

Хидратира кожата и й придава еластичност

Тонизира мускулите

Придава лифтинг ефект

Основни характеристики

Централният пръстен се загрява при програми с топлина до около 45 ° C

24 фиксирани каучукови топчета

LCD Екран

Централният пръстен излъчва микротокове в EMS програми

светлинна терапия

Звукова аларма

Програми

Режим за релаксиране

Червена светлина / вибриране

Режим за лифтинг

Нарастващи вибрации (2 къси вибрации и една дълга вибрация)

Червена мигаща светлина

Температура на затопляне 47°C ± 5°C

Слаби електрически пулсации

EMS (Мускулна електростимулация с микротокове)

Червена светлина

Силни електрически пулсации

EMS (Мускулна електростимулация с микротокове)

Червена светлина

Температура на затопляне 47°C ± 5°C

Зареждане

Зареждането на устройството става с помощта на USB кабел.

Зареждането от етапа на изразходена батерия до пълното зареждане изисква 3,5 часа. Зареждането позволява непрекъсната употреба от 2,5 - 3,5 часа.

Мигащата червена светлина показва състоянието на зареждането, а непрекъснатата червена светлина вляво показва, че устройството е напълно заредено..

Забележки

Поставете продукта на сухо и проветриво място, за да избегнете пряко излагане на слънце и се уверете, че няма корозивни химикали .

За почистване на уреда използвайте кърпа, изработена от висококачествен материал, което позволява многократното почистване на апарата. След програмата за електростимулация, в контакт с проводимия гел, може да настъпи химическа реакция на метала. По този начин на централния кръг на устройството Deus е възможно да се забележат малки петна, които могат да бъдат почистени с почистваща дискета, предварително напоена с капка лимонов сок или капка оцет.

Ако батерията е била изтощена дълго време, устройството се нуждае от около 15 минути, за да се активира отново, за да започне зареждането, а индикаторът мига в червено.

Гаранция и връщане

Гаранция 12 месеца.

Внимание! Продуктът е за лична употреба. От съображения за лична хигиена тези продукти не могат да бъдат върнати, след като са били разопаковани.

Висококачествени европейски стандарти

Когато използвате продукти върху кожата си, е много важно те да бъдат качествени. Що се отнася до качеството, ние приемаме този аспект много сериозно. Продуктите Sempasi са изработени от материали, които отговарят на най -високите стандарти. Нашата фабрика притежава международните сертификати CE, ROHS, ISO9001, WEEE.

Повече информация
ПродуктУред за тяло Sempasi Deus EMS
КОДSEMPASI00025
ПРОИЗВОДИТЕЛSempasi
Баркод5949128700025
Грамаж500гр
ЗаЖени
ВидПрофесионален
Предназначено за Тяло
Предимстватонифициращ, Ексфолиант, укрепващо действие
тип кожанормална, смесена

Начин на използване върху тялото:

1. Устройството Deus се препоръчва за използване след къпане. Изсушете добре кожата си, преди да предприемете следващата стъпка.

2. Deus винаги се използва с проводим гел на водна основа, за да има 2-те програми за електростимулация с проводимост и с гел, масло, лосиони за лифтинг и масажни програми, помагащи за дълбокото усвояване на хранителните вещества от кожата.

3. Свалете защитния капак и натиснете и задръжте бутона за включване / изключване за 2 секунди, за да включите устройството и да изберете желаната програма. Устройството Deus има 4 различни операционни програми.

4. Масажната глава се използва по кожата в напречна или кръгова посока, бавно, докато продуктът за грижа за кожата се абсорбира напълно. Програмите 2 и 4 са тези, които също имат функция за затопляне (слънце се появява на дисплея на устройството за по -лесно идентифициране). Той загрява само централната метална част на устройството до 45-55 градуса по Целзий. Топковата част е предназначена за масаж и не се нагрява. Усещаната температура е близка до тази на човешкото тяло.

5. Температурата се усеща различно от един човек на друг и от една област на приложение към друга, в зависимост от чувствителността на кожата. Температурата от 45 градуса по Целзий е оптималната температура за лечение на тялото. Въпреки че не се усеща силно, тази температура действа благоприятно върху кожата, като отваря порите и помага на хранителните вещества на крема или гела да проникнат дълбоко в кожата.

Излагането на кожата на висока температура в дългосрочен план я кара да остарява. Температурата до 55 градуса по Целзий ви дава приятно усещане, устройството може да се използва от хора с чувствителна кожа.

6. Устройството автоматично превключва от една програма в друга на всеки 2 минути, само за да не използва функцията за нагряване за една и съща зона за дълго време и за защита на кожата. За да тествате функцията за нагряване, активирайте програмата с топлина, изчакайте 10-15 секунди и поставете устройството върху чувствителна област на кожата, където преди това не сте нанасяли крем или гел (задната част на дланта, например ).

7. Уредът Deus е сложен, снабден с функция за масаж, осигурена от фиксираните гумени топки, функция за електростимулация и топлинна терапия и функция за терапия с червена светлина, която помага за подобряване на външния вид на кожата и стимулиране на кръвообращението.

8. За да усетите ефекта от електростимулацията, винаги трябва да се използва проводим гел или гел с много висока концентрация на вода. Предаването на микротокове в кожата се извършва, стига да имате достатъчно количество гел върху кожата. След като гелът влезе в кожата, прехвърлянето на микротокове вече не може да се осъществи. Уверете се, че има достатъчно количество гел върху зоната на приложение всеки път, преди да стартирате програмата за електростимулация (EMS).

9. Централната метална област на устройството е областта, която предава микротокове. Те не се предават чрез гумените масажни топки.

10. Програма 3 ще покаже, че електрическите импулси са слаби, устройството може да се използва за чувствителни области на кожата или хора, които не издържат на по -силни импулси. В програма 4 електрическите импулси са по -силни, отколкото в програма 3, тази програма може да се използва в области, където кожата не е чувствителна.

11. След употреба натиснете и задръжте клавиша за 2 секунди, за да изключите устройството.

12. Забранено е използването на електростимулация, ако сте бременна или кърмите.

Как да използвате в областта на бюста:

1. Нанесете масло / серум / масажен крем върху чиста и суха кожа.

2. Свалете капака на продукта, натиснете продължително ON / OFF за 2 секунди. Включете устройството и изберете подходящата програма.

3. Внимателно масажирайте гърдите, кръгообразно в областта на зърното отдолу нагоре, 30-50 пъти.

4. Масажирайте кръгообразно и нежно върху различни части на гърдата.

5. Повторете масажа в голям кръг отвън навътре, докато масажният крем или масло се абсорбират в кожата.

6. Забранено е използването на електростимулация по време на кърмене.

7. Забранено е използването на електростимулация върху корема, ако сте бременна.

8. След употреба натиснете и задръжте ON / OFF за 2 секунди и устройството ще се изключи.

Режим на почистване:

1. Натиснете и задръжте бутона ON / OFF за 3 секунди, за да изключите устройството.

2. Почиствайте продукта с мека кърпа от кутията, не използвайте почистващи препарати.

3. Поставете продукта на сухо и проветриво място.

4. Внимание! Уредът не е водоустойчив! Моля, избягвайте контакт с вода!

Предупреждения:

Забранено е използването на устройството по време на бременност или кърмене.

Не използвайте устройството в областта на очите.

Забранено е използването му от хора с пейсмейкъри (пейсмейкъри) или от хора, чиито лекари са забранили използването на електрически продукти.

Ако почувствате дискомфорт или дразнене на кожата, незабавно спрете употребата.

Устройството не е водоустойчиво! Моля, избягвайте контакт с вода!

Уред за тяло Sempasi Deus EMS

КОД
SEMPASI00025
400,50 лв.
Влез в своя акаунт, за да натрупаш точни от изпращането на поръчката!
рейтинг:
0%
Ограничено количество
Запази продуктът: Уред за тяло Sempasi Deus EMS
Информации за магазин:

The requested quantity is not available.

 Премиум-Марки Професионални козметични марки над 12.000 продукта
 Проверени продукти Проверени продукти 100% оригинални
Стандартна доставка Стандартна доставка 5 лв
Безплатна-доставка Безплатна доставка за поръчки над 70 лв

Прегледи

Оцени този продукт

рейтинг:
0% of 100
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Нашите продукти

Най-продавани

Loading...