Beauty Fest: До -50% намаление и екстра отстъпки от програмата за лоялност!

Доставка

За информация относно вашата поръчка можете да се свържете с нас на тел. 02 491 75 03 или по имейл shop@xpertbeauty.bg

Цена на доставката

За поръчки под 70 лв, цената на доставката до адрес навсякъде в страната е 5 лв, а до офис на Еконт / Еконтомат е 4,50 лв . Доставката е безплатна за поръчки, чиято обща стойност надвишава 70 лв и за поръчките, платени с банкова карта и направени през Вашия акуант, в рамките на програмата за лоялност.

За поръчки под 40 лв се начислява такса за обработване на поръчката на стойност 1,50 лв.

Сроковете за доставка са между 24 и 48 часа, в зависимост от населеното място. Доставката на пратката се извършва на адреса, посочен от клиента.

*В рамките на промоционалните кампании и официалните празници може да има забавяне при доставката на пратките до 30 дни, поради големият обем приети поръчки и / или свръх натовареност на куриерските фирми.

Ако пратката не може да бъде доставена, се връща към офис на съответната куриерската фирма за срок от 7 дни, за което ще бъдете уведомени, и ако не бъде приета от клиента се връща обратно към Продавачът.

В случай, че поръчаните продукти не са в наличност ще ви информираме по имейл и ще възстановим стойността на продукта/продуктите в случай, че вече сте заплатили поръчката онлайн.

Можете да изберете и варианта да резервирате продукт от физическият ни магазин. В този случай не се прави доставка с куриер, а лично получавате продукта директно в магазина. Резервираните продукти са валидни в рамките на 48 часа.

Купувачът има правото да се откаже от Договорът, респективно да върне продукт, в рамките на 14 календарни дни, без да е необходимо да се обосновава и без да заплаща допълнителни такси, освен транспортните. Така, съгласно OUG №34/2014, периодът за връщане на продукт / поръчка изтича 14 дни след като Клиентът е получил поръчката си.

За да регистрираме връщането на продукт/поръчка Ви молим да се свържете с нас на имейл адреса shop@xpertbeauty.bg или на телефон +359 82 299 617. След обработването на заявката ви, ще получите имейл за потвърждение на заявката за връщане, който включва и поръчката за вземането на пратката от куриерската фирма.

xperbeauty.bg спазва изискванията на Наредба № 34/2014 относно правата на потребителите в рамките на договорите от разстояние, които дават право на купувача да върне продукт/поръчка в рамките на 14 календарни дни след получаването му/й, без налагане на санкции и без да е необходимо обосноваването на причината за това. Съгласно разпоредбите на тази наредба, продуктите могат да бъдат върнати само ако са с същото състояние, в което са доставени, включително и опаковката. Възстановяването на сумата се извършва в рамките на 14 дни, с изключение на периодите на промоционалните кампании и официалните празници, когато забавянето може да бъде до 30 дни. Сумите се възстановяват по банков път.

Не могат да бъдат приети за връщане продукти, които показват следи от използване, с повредена опаковка, с нарушено фолио за запечатване, които видимо са ударени, строшени, надраскани, изкривени и т.н.

Молим те да вземеш в предвид фактът, че не се приемат за връщане продукти, които са тествани / пробвани. Въпреки че част от продуктите не са фабрично запечатани, те се изпращат по начинът, по който ги получаваме от производителят, в рамките на процедурата по проверка на върнатите продукти се следи дали са отворени и тествани и ако са, връщането не се одобрява. ПРОДАВАНИТЕ ОНЛАЙН ПРОДУКТИ НЕ СА ТЕСТЕРИ, затова те молим внимателно да избереш подходящият нюанс / желаният продукт.

Изображенията на продуктите са с информативен характер и може да има разлика спрямо доставеният продукт.

Доброволно разрешаване на споровете

В случай, че се сблъскате с проблеми относно вашата поръчка или определени продукти, които не могат да бъдат разрешени по имейл или от лицето, с което разговаряте, можете да се свържете с Roxana Păun, Customer Care Manager, на имейл адрес roxana.paun@xpertbeauty.com