Summer Sale - Безплатна доставка при плащане с карта и получаване на пратката до 48 часа*
 Програма за Лоялност XpertBeauty

Програмата за Лоялност

Натрупвайте точки и се превърнете в създател на тенденции! С помощта на натрупаните точки можете да се възползвате от значителни отстъпки и подаръци от страна на Xpert Beauty!

Вход или Създай акаунт

Какво представляват точките за лоялност?

Точките за лоялност са тези стойностни точки, натрупани за поръчки, направени в нашия сайт. Стойността на точките и поръчките включват ДДС.
Точките за лоялност ще ви дадат възможност да бъдете включени в определено ниво на лоялни клиенти, които се възползват от различен процент на отстъпка.
Чрез натрупване на точки можете да получавате отстъпки или подаръци с висока стойност в случай на покупки на продукти с висока стойност, в зависимост от нивото на отстъпка, в което сте в момента.

Как да натрупате точки за лоялност?

създайте акаунт +10
абониране за бюлетин +5
ревю за продукт +10
споделяне във Facebook +5
пазаруване в сайта +2/1лв

Нива на лоялност

Натрупайте колкото се може повече точки, за да преминете в по-горно ниво и да се възползвате от отстъпките и предлаганите подаръци.

Нива на лоялност

Натрупайте колкото се може повече точки
за да преминете в по-горно ниво и да се възползвате от отстъпките и предлаганите подаръци.


Любител
10+

Страстен
800+

Отдаден
2000+

Ползи

отстъпки 5%
отстъпки
10%
отстъпки
15%
отстъпки
консултация
консултация
консултация
консултация
достъп до събития
достъп
събития
достъп
събития
1 безплатен грим месечно
1 безплатен
грим месечно
тестери
тестери

Често задавани въпроси

Точки за лоялност са тези стойностни точки, натрупани за поръчки, направени в нашия сайт .

Стойността на точките и поръчките включват ДДС.

Клиентите, които имат акаунт в нашия уебсайт и валиден имейл адрес, могат да участват в програмата за точки за лоялност.

За всеки 1 лев, заплатен при поръчка в нашият сайт, ще натрупате 2 точки за лоялност.

Пример: Натрупвайки точки можете да получавате отстъпки или подаръци с висока стойност в случай на покупки на продукти с висока стойност, в зависимост от нивото на отстъпка, което имате по това време.

По всяко време можете да видите в акаунта си броя на наличните точки за лоялност. Позиционирането в определено ниво и преминаването към горно / долно ниво ще се извърши автоматично, в зависимост от натрупаните точки, свързани с предприетите действия в сайта и / или изтичането на валидността на текущите точки.

Валидността на точките за лоялност, свързани с поръчка, е 6 месеца от момента на придобиването им.

Точките за лоялност ще ви дадат възможност да бъдете включени в определено ниво на лоялни клиенти, които се възползват от различен процент на отстъпка.

Точките се присъждат върху крайната стойност на фактурата / количката за пазаруване, по-точно на стойността, получена след прилагането на ваучери или други отстъпки. Клиентът ще има редица точки, които могат да варират в зависимост от датата на изтичане на валидността (валидни 6 месеца). Ако клиентът вече няма необходимия брой точки, свързани с нивото, на което е бил регистриран, той автоматично ще бъде понижен до по-ниското ниво.

Стойността на точките и поръчките включва ДДС. Натрупаните точки не могат да се преобразуват в пари и не могат да се прехвърлят. В случай на връщане на продукт / пратка натрупаните точки за върнатия продукт се анулират

SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION е лишена от всякаква отговорност за каквито и да било последствия, преки или косвени, от всякакви неизправности в програмата за лоялност. SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION ще положи всички усилия да запази акаунтите на клиентите в случай на неизправности, така че те да могат да се възползват от натрупаните до момента точки. Всички спорове между SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION и участниците в програмата за лоялност ще бъдат уредени приятелски или, ако това не е възможно, споровете ще бъдат разрешени от компетентните съдилища към седалището на SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION

С участието си в тази програма клиентите потвърждават, че са прочели и са съгласни да спазват и да се съобразят с всички разпоредби и общи условия на настоящия регламент и онлайн магазина www.xpertbeauty.bg

SEELSTER BEAUTY DISTRIBUTION си запазва правото да променя правилата и начина на отпускане и използване на бонус точките, без предизвестие.