Безплатна доставка при плащане с карта и получаване на пратката до 48 часа*

Babor

Babor

Личният ентусиазъм за красота, ефективност и качество са елементи във всичко, което означава BABOR и се усеща от всички и това е намерението на марката. С най-ефективните професионални процедури за грижа за кожата, създадени в Германия, желаят да предложат на своите клиенти изключителни резултати и преживяване за релаксация.

С помощта и страстта на силният екип те разработват отлични продукти, които са надеждни - тъй като продуктите имат специален произход в BABOR. Всеки от тях е резултат от десетилетия опит в изследванията за грижа за кожата.

Като пионер в професионалната грижа за кожата, BABOR създава иновативни прецизни формули и професионални решения, произведени в Германия. Те продължават да бъдат източник на вдъхновение за партньорите и клиентите на BABOR - защото те възприемат индивидуален подход към красотата.

Разчитаме на нашия опит и виждаме ежедневните предизвикателства, пред които сме изправени, като възможности, към които можем да подходим с увереност, като работим заедно в екип.

Нашите ежедневни взаимодействия се основават на нашето общо разбиране за ценностите на справедливостта, уважението и откритостта, които сме разработили заедно и които определят нашите действия. Всеки от нас споделя отговорността и допринася със страст за успеха на компанията. Като част от семеен бизнес, вече мислим за утре.

BABOR е научен орган, признат за иновативни грижи за кожата и поддържане на красотата. Ние сме известни в цял свят с високите постижения на нашите продукти и процедури.

Страница
Настрой низходяща посока
КОД: SPRING
КОД: SPRING
рейтинг:
0%

Ампули Babor Precious Collection 7x2мл

В наличност
120,70 лв.
КОД: SPRING
КОД: SPRING
КОД: SPRING
КОД: SPRING
КОД: SPRING
КОД: SPRING
Страница
Настрой низходяща посока