End of Summer sale - до - 40% отстъпка с код Summer! Безплатна доставка при плащане с карта и получаване на пратката до 48 часа*

Depileve

Depileve

Depilève е глобалният стандарт в професионалните системи за обезкосмяване, това е марка, разпространявана в 91 държави и работеща в над 120 държави.

Depilève вярва, че пълната професионална система за епилиране трябва да включва широка гама козметика както преди, така и след кола маската, които подготвят и третират кожата, за да разкрият нейната красота след терапията с епилация. Ето защо ние предлагаме много видове кола маска и процедури, които се адаптират към всеки тип окосмяване, всички типове кожа и всички области на тялото. Нашите услуги за епилация съчетават най-добрите козметични процедури с най-новите технологии и най-прецизната методология.

Depilève използва най-добрите съставки при създаването на кола маска, парафин, кремове и процедури. Една от отличителните черти, открити в нашата кола маска, е щателният процес на подбор на смоли, избрани заради фантастичната им адхезия, цвят и стабилност. Нашият прецизен контрол на качеството защитава формулата на нашите продукти, така че изключителните резултати да се повтарят отново при всяко третиране.

С Depilève ще се насладите на спокойствието, което върви ръка за ръка с работата с номер едно в света по епилация, увеличавайки комфорта и ефективността на всяко лечение, благодарение на специфични домакински продукти, които подобряват резултатите от всяка професионална сесия за епилация. / p>

Страница
Настрой низходяща посока
КОД: SUMMER
рейтинг:
0%

Лосион Depileve Folisan с анти-фоликулит ефект 150мл

Ограничено количество
17,90 лв.
КОД: SUMMER
рейтинг:
0%

Кола маска Depileve Extrafilm Intimate 800 гр

В наличност
23,10 лв.
КОД: SUMMER
рейтинг:
0%

Кола маска Depileve Extrafilm Monoi 800 гр

В наличност
23,10 лв.
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
рейтинг:
0%

Кола маска Depileve Extrafilm Intimate 400 гр

В наличност
15,80 лв.
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
КОД: SUMMER
Страница
Настрой низходяща посока