Love Days: Вземете комплекта Moroccanoil при покупка за поне 140 лв!

Отзиви

Мнения на клиентите относно нашите продукти и услуги

XpertBeauty

Xpert Beauty разкрива съблазнителната страна на всяка жена

Xpert Beauty е най-комплексната верига магазини за професионална козметика в Източна Европа; в нашите магазини ще откриете внимателно подбрани продукти за грижа за косата, кожата, тялото или ноктите, но също така и продукти за make-up от известни интернационални марки.

В онлайн магазинът xpertbeauty.bg можете да се възползвате от промоционални кампании, ваучери подарък и неустоими оферти.

В магазинът Xpert Beauty можете да се възползвате от персонализирани препоръки от нашите експерти в областта на красотата, с помощта на които ще можете да изберете точните продукти, подходящи за вашият тип коса или кожа.

XpertBeauty
XpertBeauty
XpertBeauty

Казваме ДА на стилът, красотата и мистерията!

Магазинът Xpert Beauty е замислен и проектиран по концепцията на Worry Free Zone, мястото, където ще откриете отново колко забавно и лесно е да пазарувате, където ще имате приятно и запомнящо се преживяване, с отлична селекция на професионални продукти и ще получите подкрепа в избора на подходящите за вас продукти от нашите специалисти. В Xpert Beauty постоянно сме в търсене на най-добрите марки и продукти за красота, които дават удивителни резултати. От иновативни продукти, обичани от известните личности , до аксесоари, които ще направят животът ви много по-лесен. Тук ви представяме най-новите лансирания, за да сте в крачка с най-новите тенденции и технологии.

При нас ще откриете топ марки като: Moroccanoil, Joico, Wella Professional, L’Oreal Professionnel, Kerastase, Tigi, Ardell, Babor, Gelish, OPI, Wet Brush, Parlux, PMD, Rexaline. Пазаруването трябва да бъде забавно, а магазинът Xpert Beauty ще ви предложи точно такова преживяване! Тук ще откриете всичко ново, качествено и ефективно към момента в областта на красотата!

XpertBeauty