After party до -40% отстъпка + безплатна доставка при плащане с карта!

Sempasi Pavo – Neck and cheek spa

Устройство за премахване на бръчки и грижа за областта на шията (лифтинг, против стареене, LED фотоподмладяване)

Pavo има модерен дизайн и включва най -новите технологии, това е лесно за управление устройство, предназначено да ви донесе релакс, където и да сте.

Масажната глава на апарата Pavo е специално проектирана за врата, рамото и други части на тялото и поради ергономичната си форма допринася за отпускането на различни области на кожата.

Pavo се използва върху предварително почистена кожа заедно с крем или серум, помагайки за дълбокото усвояване на хранителните вещества от кожата. Благодарение на дизайна, контактната зона пасва идеално на шията и има повдигащ ефекти, намалявайки бръчките.

Програмите за масаж (със зелена и червена светлина), загряти до 45 ° C, стимулират циркулацията в епидермиса. Оборудван с три програми при ниски, средни и високи скорости и леки масажни програми в 3 цвята (синьо, зелено, червено, които стимулират кръвообращението, отпускат напрегнатите области на врата и премахват натрупаните токсини), Pavo окислява дермата с кислород, забавя процеса на стареене на кожни клетки, намалява обиколката на шията, отпуска я, източва лимфната система, бързо премахва умората.

Чрез своята ергономична форма, той отпуска мускулите на врата и тези в областта на шията. Pavo стимулира кръвообращението, намалява чувствителните дразнения във врата, елиминира токсините, извежда на повърхността замърсяванията от кожата. С течение на времето намалява размера на порите и подобрява физическия вид.

Високочестотните вибрации стимулират отварянето на порите и ефективно помагат за абсорбирането на серума или ампулите за грижа за кожата на шията. Устройството възстановява стегнатостта и изглажда кожата, осигурявайки й сияйност.

Резултатите могат да се видят след около 3-4 седмици ежедневна употреба.

Ползи:

Функцията за топъл масаж ускорява проникването на хранителните вещества в кожата

Забавя стареенето

Има повдигащ ефект

Стимулира кръвообращението

Предлага релаксиращ масаж

Елиминира токсините, освобождава енергийни меридиани

Намалява бръчките

Помага за предотвратяване и намаляване на гушата

Програми за светлинна терапия

LED фотоподмладяване

Дизайнът на продукта е проектиран така, че да пасва идеално на формата на шията.

Основни характеристики

Интелигентен сензор за докосване

Йонна терапия

Повдигащ ефект

Светлинна терапия

Звукова аларма

Програми

Програма за синя светлина

Синята светлина е най -студената светлина, която стимулира протеиновия синтез и секрецията на колаген, тонизира кожата и свива порите. Подходяща е за мазна и чувствителна кожа

Също така е много добра за лечение на акне, убиване на бактерии и подобряване на външния вид на чувствителната кожа. Тя прониква приблизително 0,5 мм в кожния слой и има функцията да успокоява обривите. Може да регулира отделянето на себум от кожата, а освен това синята светлина има стягаща функция.

Програмата има 6 200 вибрации в минута и масажната глава не се нагрява.

Програма за зелена светлина

Зелената светлина подпомага оксидирането на кожата, активира лимфния дренаж, като трансформира лимфоида от гелоидна консистенция в течна и намалява отока. Тя също така има успокояваща функция за кожата.

Подходяща е за комбинирана кожа, намалява и помага за предотвратяване на бръчки и фини линии и лекува рани. Зелената светлина влияе върху меланоцитите (клетки, които произвеждат меланин, който пигментира кожата), намалявайки тяхното производство. С течение на времето петната просто избледняват, като се появява ефектът на видимо подмладяване и сияйност.

Програмата има 9 500 вибрации в минута, а масажната глава се нагрява до температура 40-45 градуса по Целзий.

Програма за червена светлина

В грижата за кожата ключовият терапевтичен ефект е забележителен и се нарича биологична активност на червената светлина. Той увеличава клетъчната активност, клетъчния метаболизъм и кара кожата да генерира колагенови тъканни влакна, които запълват бръчките. Червената светлина подобрява кръвообращението, еластичността на кожата, премахва жълтия вид на кожата и стимулира регенерацията на клетките. Това води до резултати против стареене, антиоксиданти и възстановяване. Кожата е подсилена, бръчките се изглаждат, а порите се затварят.

Червената светлина възстановява стегнатостта на кожата, намалява белезите и изравнява кожата.

Програмата има 12 500 вибрации в минута, а масажната глава се нагрява до температура 40-45 градуса по Целзий.

При топлинните програми се загрява само металната част на устройството.

С функцията за памет на програмата и 60-секундна звукова функция за напомняне можете да знаете точното време за масаж.

Йонна терапия

Йонната терапия предлага 2 основни функции, а именно дълбоко почистване и подобряване на усвояването на хранителните вещества от кожата.

Положителна йонна терапия ⁠

Някои от замърсяванията проникват дълбоко в слоевете на кожата и е много трудно да се отървете от тях с редовни почистващи продукти. Кожните замърсявания са отрицателно заредени електростатично.

Програмите Pavo генерират силни положителни йони, които привличат замърсяванията от кожата. Това омекотява структурите около тях чрез упражняване на електростатично налягане. След това мръсотията се извлича от долните слоеве на кожата и излиза на повърхността, където може лесно да се отстрани с почистващ гел.

Отрицателна йонна терапия

Тази терапия генерира голямо количество отрицателни йони, които се свързват с положителните йони в кожните клетки. Това позволява на хранителните вещества в продуктите за грижа да достигнат до по -дълбоките слоеве на кожата.

С хранителни вещества, проникващи дълбоко в кожата, горните слоеве се подхранват директно.

Отрицателните йони са полезни за човешкото тяло по четири основни начина:

⁠⠀ •

Укрепване на автономните нервни функции;⁠⠀

Укрепване на производството на колаген;⁠

Подобряване на пропускливостта на плазмените мембрани на клетките;

Укрепване на имунната система на организма.⁠

Зареждане

Устройството се зарежда чрез USB кабел, компактно е и удобно, проектирано е да пести енергия и да опазва околната среда.

Pavo се зарежда бързо и има дълъг живот.

Пълното зареждане трае около 2 часа и позволява използването на до 12 часа непрекъсната употреба.

В режим на топъл масаж (червена или зелена светлина) пълното зареждане позволява използване до 30 минути.

В режим на студен масаж (синя светлина) пълното зареждане позволява използване до 12 часа.

Изтощената батерия се сигнализира с мигаща червена светлина. При зареждане устройството мига в синьо, а когато синята светлина свети без да мига устройството е напълно заредено.

Забележки

Pavo е интелигентно устройство, което вибрира само в контакт с кожата и когато държите ръката си върху интелигентния сензор.

Програмите за масаж с топлинна функция, позволяват на Pavo да достигне температура от около 40-45 градуса по Целзий. Тази температура е близка до тази на човешкото тяло, но в зависимост от типа кожа тя може да се чувства по различен начин, по -силна или по -слаба, от един човек на друг в зависимост от чувствителността на кожата. След нанасяне на масажния серум или крем върху кожата, устройството автоматично ще регулира температурата до удобна. Устройството ще се затопли постепенно след първите 30 - 60 секунди от непрекъснатия контакт на устройството с кожата.

Ако устройството не се използва, то ще се изключи автоматично след две минути, от съображения за безопасност и за опазване на околната среда.

Pavo има функция за съхраняване на последната използвана програма, започвайки следващия път със същата програма.

Pavo може да се използва и върху лицето.

Спрете да използвате уреда, ако почувствате дискомфорт, дразнене или болка.

Уредът не е водоустойчив. Моля, избягвайте контакт с вода.

Съхранявайки продукта на сухо, проветриво място, за да избегнете пряка слънчева светлина и се уверете, че няма корозивни химикали.

Материалът за почистване на устройството може да бъде изработен от памук.

Забележка относно поддръжката: Моля, използвайте продукти за грижа за кожата умерено, тъй като те могат да проникнат в устройството и да го повредят. След употреба се препоръчва да почистите устройството с чиста кърпа.

Дръжте устройството далеч от деца.

Гаранция и връщане

12 месеца гаранция.

Внимание! Тези продукти са за лична употреба. От съображения за лична хигиена тези продукти не могат да бъдат върнати, след като са били разопаковани.

Висококачествени стандарти на ЕС

Когато използвате продукти върху кожата си, е много важно да използвате качествени продукти. Що се отнася до качеството, ние приемаме този аспект много сериозно.

Продуктите Sempasi са изработени от материали, които отговарят на най -високите стандарти. Нашата фабрика притежава международните сертификати CE, ROHS, ISO9001, WEEE.

Повече информация
ПродуктУред за лице Sempasi Pavo против бръчки
КОДSEMPASI00001
ПРОИЗВОДИТЕЛSempasi
Баркод5949128700001
ЗаЖени
ВидПрофесионален
Предназначено за Лице
ПредимстваУкрепващи, тонифициращ, укрепващо действие
Вид използванепочистване
Начин на използване 1. Pavo се използва върху предварително почистена кожа. 2. Използвайте подходящите продукти, за да се грижите за вашия тип кожа. Нанесете крем или серум върху шията. 3. Включете уреда, като натиснете бутона ON / OFF за 3 секунди. 4. Изберете желаната програма, в зависимост от вашите лични нужди - Студен масаж (синя LED светлина) или топъл (зелена или червена LED светлина), като натиснете за кратко бутона ON / OFF. 5. Ако искате да масажирате областта на врата, използвайте устройството върху акупресурните точки чрез натискане, стягане, масажиране. 6. Докоснете зоната за масаж с вътрешната дъга, за да започнете рутинната грижа и да отпуснете мускулите. 7. Масажирайте кожата отдолу нагоре, за да създадете лифтинг ефект. 8. Устройството се използва за всяка област. След всеки 60 секунди ще чувате кратък звуков сигнал, за да промените областта на приложение. 9. Почистете устройството и го съхранявайте на сухо и хладно място. Препоръчителното време за употреба е 5-10 минути на сесия, като устройството може да се използва до 2 пъти на ден, сутрин и вечер. Режим на почистване 1. Натиснете и задръжте бутона ON / OFF за 3 секунди, за да изключите устройството. 2. Почиствайте продукта с мека кърпа от кутията, не използвайте почистващи препарати. 3. Затворете защитния капак и поставете продукта на сухо и проветриво място. 4. Не потапяйте устройството във вода. Устройството не е водоустойчиво.

Уред за лице Sempasi Pavo против бръчки

КОД
SEMPASI00001
273,30 лв.
Влез в своя акаунт, за да натрупаш точни от изпращането на поръчката!
рейтинг:
0%
Ограничено количество
Запази продуктът: Уред за лице Sempasi Pavo против бръчки
Информации за магазин:

The requested quantity is not available.

 Премиум-Марки Професионални козметични марки над 12.000 продукта
 Проверени продукти Проверени продукти 100% оригинални
Стандартна доставка Стандартна доставка 5 лв
Безплатна-доставка Безплатна доставка за поръчки над 70 лв

Прегледи

Оцени този продукт

рейтинг:
0% of 100
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Нашите продукти

Най-продавани

Loading...