Winter party sales: До -50% отстъпка и екстра отстъпка чрез програмата за лоялност!

Sempasi Sol – Feather touch cleansing artist

Интелигентно устройство за почистване на лице 4 в 1

Sol е с модерен дизайн и включва най -новите технологии, това е лесно за управление устройство, предназначено да ви донесе релакс, където и да сте. Уредът за почистване на лице, благодарение на 3 -те четки, е шест пъти по -добър, отколкото ако измиете кожата си с ръце.

Помага за премахването на грима много по -добре, отколкото ако сте използвали мокри кърпички. Масажният метод впоследствие стимулира усвояването на продуктите за грижа за кожата. Ще имате по -гладка и сияйна кожа, след като я използвате два пъти на ден!

Устройството Sol има ефекти против стареене, видимо намалява бръчките и тъмните кръгове. Той също така видимо намалява признаците на стареене по лицето и шията. 14 400 вибрации в минута на устройството ще предефинират контура на лицето и ще създадат лифтинг ефект.

Sol винаги се използва с почистваща пяна, специално предназначена за вашия тип кожа, като по този начин помага за дълбоко почистване на кожата.

Може да се използва върху почистена кожа, с пяна или гел за почистване на кожата по всяко време на деня.

В кутията ще намерите всички 3 почистващи глави.

Вибрациите с различен интензитет, в зависимост от избраната програма, имат ролята на дълбоко почистване на порите и при отварянето им, за да завършите правилно рутината си с прилагането на овлажнител.

Насърчава кръвообращението, извежда на повърхността замърсяванията от порите и кожата и с течение на времето подобрява физическия вид на кожата.

Предимства

Почиства кожата 6 пъти по -добре от ръцете

Масаж на лицето

Стимулира кръвообращението

Намалява бръчките

Режимът на масаж впоследствие стимулира усвояването на продукти за грижа за кожата

Премахва замърсяванията, изглажда кожата

Лифтинг ефект

Ефект против стареене

Тонизиране

Яркост

Основни характеристики:

Водоустойчив

3 сменяеми глави

Устройството се изключва автоматично след всяка минута (препоръчително време за програма за почистване)

14 400 вибрации в минута

На всеки 15 секунди устройството спира за една секунда, за да ви предупреди, че трябва да промените областта

4 програми с различна интензивност

Програми:

Устройството е подходящо за всички типове кожа. Можете да изберете един от 4 начина според вашите желания и нужди за ефективно премахване на мъртвите клетки и замърсяявания.

1) Нормална програма за почистване

ниска вибрация;

нисък светодиоден интензитет;

можете да използвате някоя от трите четки.

2) Програма за задълбочено почистване

средни вибрации;

силен светодиод;

можете да използвате някоя от трите четки.

3) Нежна масажна програма с пулсации и почистване на кожата

интензивни вибрации;

ниска периодична интензивност на LED;

можете да използвате някоя от трите четки.

4) Програма за масаж и почистване на кожата

силни вибрации;

силен периодичен светодиоден интензитет;

можете да използвате някоя от трите четки.

С кратко натискане на бутона, устройството Sol се стартира и така можете да стартирате нормалната програма за почистване. Всяко кратко натискане превключва устройството към следващата програма.

Ако натискате 2 секунди непрекъснато в която и да е програма, ще изключите устройството.

Като интелигентно устройство, той има функцията да съхранява последната използвана програма.

Вибрациите в процеса на почистване могат да ви помогнат да намалите видимо порите и да намалите тъмните кръгове. Нежният масаж има ролята да предлага лифтинг ефект и по този начин получавате по -стегнати контури. Препоръчително е да го използвате два пъти на ден.

3 Сменяеми глави на четките

Една от силикон и две със супер меки четини са подходящи за всички типове кожа, включително за чувствителна кожа.

Силиконовата глава на четката е с високо качество, изсъхва бързо и е напълно проектирана да предотвратява натрупването на бактерии.

Главата на четката с мека четина, наричана още чувствителна четка за лице, осигурява нежен контакт и дълбоко почистване.

Не забравяйте да сменяте главата на четката на всеки 3 месеца.

Зареждане

Когато устройството мига 5 пъти и се изключи, това означава, че няма батерия и трябва да се зареди.

Устройството се зарежда чрез USB кабел, батерията има голям капацитет от 380 mA, компактна е и удобна, предназначена за пестене на енергия и опазване на околната среда.

Sol се зарежда бързо и има дълъг живот.

Пълното зареждане издържа около 2-4 часа и позволява използване до 20 дни. Време в режим на готовност до 60 дни.

По време на зареждане ще се появи мигаща светлина. Когато светлината остава постоянна, устройството е напълно заредено. Не препоръчваме да я оставяте да се зарежда за повече от 24 часа, за да защитите батерията.

Препоръчителното време за употреба е около 1-2 минути на сесия. Sol може да се използва до два пъти на ден, сутрин и вечер.

Забележки:

Sol е устройство, което вибрира непрекъснато, след като е включено. Позволява настройката в 4 стъпки на желаната програма за почистване.

Ако устройството не се използва, то ще се изключи автоматично след 1 минута, от съображения за безопасност и за опазване на околната среда.

Устройството има функция за памет на програмата, когато го включите, то автоматично ще влезе в режима, който сте използвали за последно.

Продуктът може да се използва и върху шията.

Спрете да използвате уреда, ако почувствате дискомфорт, дразнене или болка.

Устройството е водоустойчиво, но моля, обърнете внимание на силиконовия капак в основата на устройството, където се намира зареждащият щепсел, така че да е винаги затворен.

Поставете продукта на сухо, проветриво място, за да избегнете пряка слънчева светлина и се уверете, че няма корозивни химикали.

Материалът за почистване на устройството може да бъде изработен от памук.

Забележка за поддръжка: Моля, използвайте умерени продукти за грижа за кожата, тъй като те могат да проникнат в устройството до силиконовата капачка в долната част на устройството и да го повредят. След употреба се препоръчва да почистите устройството под течаща вода и след това да го избършете с чиста кърпа.

Не използвайте устройството по време на зареждане!

За да избегнете опасност, дръжте далеч от деца.

Избягвайте излагането на устройството на топлина или слънчева светлина. Съхранявайте го на сухо и хладно място.

Гаранция и връщане

12 месеца гаранция.

Внимание! Тези продукти са за лична употреба. От съображения за лична хигиена тези продукти не могат да бъдат върнати, след като са били разопаковани.

Висококачествени стандарти на ЕС

Когато използвате продукти върху кожата си, е много важно да използвате качествени продукти. Що се отнася до качеството, ние приемаме този аспект много сериозно.

Продуктите Sempasi са изработени от материали, които отговарят на най -високите стандарти. Нашата фабрика притежава международните сертификати CE, ROHS, ISO9001, WEEE.

Повече информация
ПродуктУред за лице Sempasi Sol 4in1
КОДSEMPASI00056
ПРОИЗВОДИТЕЛSempasi
Баркод5949128700056
ЗаЖени
ВидПрофесионален
Предназначено за Лице
ПредимстваУкрепващи, тонифициращ, укрепващо действие
Вид използванепочистване
Начин на използване 1. Устройството се използва върху предварително почистена кожа. 2. Монтирайте желаната четка върху устройството, издърпайте право нагоре, за да извадите четката от устройството, изберете желаната четка и я фиксирайте чрез леко натискане. 3. Нанесете почистващия гел или пяна върху четката или върху предварително навлажнена кожа. 4. Включете уреда, като натиснете веднъж бутона ON / OFF. 5. Изберете желаната програма, като натиснете веднъж бутона за включване / изключване. 6. Препоръчваме да използвате устройството, започвайки от областта на брадичката, като се изкачвате леко и с кръгови повдигащи движения към скулите, продължавайки към носа и областта на очите и завършвайки рутината за почистване на кожата с областта на челото. 7. Стартирайте желаната програма с нежни кръгови движения, които повтаряте огледално и от другата страна на лицето. В областта на носа препоръчваме да използвате отдолу нагоре от всяка страна, когато достигнете зоната на очите, препоръчваме да използвате устройството внимателно, за да намалите интензивността, така че да не проникне в почистващия разтвор в очите или да не предизвика дразнене . 8. Устройството се използва за всяка област поотделно, така че след всеки 15 секунди ще забележите кратка пауза на импулсите, което е сигнал за промяна на областта на приложение. 9. Изплакнете лицето си с много вода след завършване на процедурата за почистване (след 1 минута). 10. Изплакнете четката и устройството с вода, за да отстраните почистващата пяна или остатъците. Избършете деликатния уред с памучна кърпа и го съхранявайте в суха и проветрива среда. 11. Нанесете любимите си продукти за грижа за кожата. Режим на почистване 1. Натиснете и задръжте бутона ON / OFF за 3 секунди, за да изключите устройството. 2. Изплакнете горната част на устройството и почистете продукта с мека кърпа. 3. Поставете продукта на сухо и проветриво място.

Уред за лице Sempasi Sol 4in1

КОД
SEMPASI00056
303,70 лв.
Влез в своя акаунт, за да натрупаш точни от изпращането на поръчката!
рейтинг:
0%
Ограничено количество
Запази продуктът: Уред за лице Sempasi Sol 4in1
Информации за магазин:

The requested quantity is not available.

 Премиум-Марки Професионални козметични марки над 12.000 продукта
 Проверени продукти Проверени продукти 100% оригинални
Стандартна доставка Стандартна доставка 5 лв
Безплатна-доставка Безплатна доставка за поръчки над 70 лв

Прегледи

Оцени този продукт

рейтинг:
0% of 100
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Нашите продукти

Най-продавани

Loading...